“Turizm Sektörü Deneyimini Paylaşıyor” Etkinliği Gerçekleştirildi

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk etkinliğini Turizm Rehberliği bölümü ile birlikte “Turizm Sektörü Deneyimini Paylaşıyor” başlığı ile gerçekleştirdik.

Etkinlik Turizm Rehberliği bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan’ın açılış konuşması ile başladı.

Ardından Grand Çalı Yönetim Kurulu Başkanı ve Grand Çalı Otel Müdürü Sayın Fikret Karaçalı, sektördeki 40 yılından edindiği engin tecrübelerini öğrencilerimize aktardı.

Programın son bölümde ise soru-cevap etkinliği yapılarak öğrencilerimizin sektör ve otel işletmeciliği hakkında merak ettikleri sorular Fikret bey tarafından cevaplandı.

Etkinliğimize katılarak deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Fikret Karaçalı’ya fakültemiz ve bölümlerimiz adına teşekkür ederiz.

Ayrıca etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan Dekanımız Sayın Prof. Dr. İsa İpçioğlu’na, dekan yardımcılarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Orkun Oral ve Sayın Doç. Dr. Aysel Güney’e, Turizm Rehberliği bölüm başkanı Sayın Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan’a ve Turizm İşlermeciliği bölüm başkanı Sayın Doç. Dr. Nurdan Sevim’e ayrı ayrı teşekkür ederiz.