Haftalık Ticari İşbirlikleri ve Teknoloji Transferleri Duyuruları

Teknoloji Transfer Ofisi

Haftalık Ticari İşbirliği ve Teknoloji Transferi Duyuruları 

Ticari İşbirlikleri
BRSE20190709001 Çevreci Ürün Arayışı
İsveçli bir firma promosyonel ürünler ve kurumsal hediyeler alanında çalışmaktadır. Şirket ürün gamını genişletmek istemekte ve çevreci olarak üretilen “yeşil” ürünler aramaktadır.BRHR20190104001 Distribütörlük Teklifi
Hırvat bir firma hem kendi ülkesi hem de evre ülkeler için tedarikçi olarak hizmet vermektedir. Firma distribütörlüğünü üstlenmek üzere, gıda ve ilaç hariç olmak üzere ev ihtiyaçları, alet edevat, yapı malzemeleri gibi pek çok alanda üretim yapan firmalar aramaktadır.

BRPL20180716001 Taze Meyve Arayışı
Polonya’daki bir şirket gıda ticareti yapmaktadır. Şirket 2500 m2’lik depoya ve 500m2’lik soğuk hava deposuna sahiptir. Şirket özellikle üzüm nektarin ve şeftali ihracatçıları arayışı içindedir.

BRIE20190718001 Posta Kutusu Üreticisi Arayışı
İrlandalı bir şirket satışını yapmak üzere posta kutusu arayışı içindedir. 1150 x 450 x 320 mm ölçülerine kadar çıkabilen bu kutular galvanize çelikten imal edilip üstü siyah toz ile kaplanacaktır.

BOBG20190625001 Tahta Oyuncak
Bulgar bir firma kendi tasarımı olan 22 parçadan oluşan tahta oyuncak köpek ile ilgilenen, bu ürünü satabilecek ortaklar aramaktadır. Ürün tamamen sağlıklı ahşaptan imal edilmiş olup keskin köşeler bulundurmamaktadır.

Teknoloji İşbirlikleri

TOPT20190715001 Medikal Cihazlar için İnovatif Teknolojiler 
Portekizli bir KOBİ, tıbbi cihazlar, fiziksel ve vestibüler rehabilitasyon, fizyoterapi, sağlık bakımı IoT, robotik ve teletıp konularında projeler tasarlamakta ve geliştirmektedir. KOBİ, potansiyel partnerine sağlık ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesine katkıda bulunabilecek teknik bilgi ve teknolojisi sunmaktadır. Firma, aynı zamanda Avrupa Birliği projeleri altındaki oluşabilecek iş birliklerine de açıktır.TRFR20190624001 Çok Katmanlı Yalıtım (MLI) Battaniyesi Takımı Arayışı 
Avrupa Nükleer Araştırma Örgütü (CERN), dünyanın en büyükleri olan Büyük Hadron Çarpıştırıcısı (LHC) için izole edilecek mıknatısa bağlı olarak beş farklı tipte 38 çok katmanlı yalıtım (MLI) battaniyesi takımı aramaktadır. Radyasyondaki ısı yükünü daha da azaltmak için, tüm soğuk yüzeyler de MLI battaniyeleri ile kaplanmıştır. CERN, kamu ihale prosedürü ile tedarikçiler aramaktadır.

TRES20190717002 İspanyol Kamu Kurumunun Yollar İçin Aydınlatma Sistemi Arayışı
Bir İspanyol kamu kurumu, yollarda uygulanabilecek akıllı aydınlatma kontrol sistemi sağlayabilecek endüstriyel ortaklar veya araştırma kurumları aramaktadır. Bu sistem, farklı aydınlatma teknolojileri ve çözümleriyle (geleneksel ve daha yenilikçi olanlar) entegre edilebilmeli ve enerji tüketimini bölgesel karayolu Ağı gereksinimlerine ve özelliklerine uyarlayarak enerji verimliliğine katkıda bulunabilmelidir. Teknik işbirliği anlaşması kapsamında potansiyel partnerler aramaktadır

TRDE20190709001 Bir Alman Geri Dönüşüm Firmasının Çok Katmanlı Tepsiler İçin Yenilikçi Bir Sıralama Teknolojisi Arayışı
Atık yönetimi ve geri dönüşüm alanında uzun bir geçmişe sahip bir Alman firması, karışık tüketim sonrası çok katmanlı tepsileri belirli fraksiyonlarda parçalayabilecek bir sıralama teknolojisi aramaktadır. Alman firması, teknik desteği de içerisinde verilecek bir iş birliği talep etmektedir.

TOIT20190621001 Yangınla Mücadelede İyileştirilmiş Acil Durum Müdahale Entegre Platformu
Havacılık sektöründeki bir İtalyan yüksek teknoloji firması, coğrafi (uydu ve GPS) verileri, hava durumu verilerini, mevcut alarm ağlarını, gerçek zamanlı iletişimi ve iş gücü yönetimini birleştiren bir yangın söndürme yönetim sistemi geliştirmiştir. Hedef kitlesi daha çok kamu kurumları olan sistemi, tanıtıp sunabilecek ve teknik destek verebilecek partnerler aranmaktadır.