Turkchem Fuarına Katıldık

Kimya ile ilgili her şey mottosuyla 2006 yılında startı verilen Turkchem Eurasia’da 2022 yılında Kimyasallar, Laboratuvar ve Teknoloji alanında faaliyet gösteren sektör profesyonellerinin bir araya getirildiği Fuara   Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuzun katkıları ile sorumlu Öğr.Gör. Ahmet AKKAŞ ve  Öğr. Gör. Kadir ÖZAN rehberlikleriyle Kimya Teknolojisi ve Çevre Koruma ve Kontrol  Bölümü öğrencileri  katılım sağlamıştır. Verimli geçen fuarda son teknoloji laboratuvar cihazlarını tanıma ve çalışma prensipleri hakkında bilgi alma, konferanslara katılarak yeni gelişmelerden haberdar olma fırsatı bulunmuştur. Ayrıca öğrencilerimizin çalışabilecekleri sektörler hakkında ön bilgi elde etme imkanı bulmuştur.