1. BŞEÜ Bilim Şenliği’ne Katıldık

Üniversitemiz tarafından düzenlenen 1. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bilim Şenliği’ne 3 farklı bilimsel araştırma ile katıldık. Şenliğe katılım sağlayan öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve bilimsel araştırmalarımız ile detaylar aşağıdadır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Merkez Kampüsü Yağmur Suyu Hasadı:  Doç. Dr. Şenay BALBAY, Doç. Dr. Edip AVŞAR, Leyla KORKUT

Geri Dönüştürülemeyen Atık Karton Bardaktan Filtre Üretimi: Doç. Dr. Şenay BALBAY, Semanur KARAKURT

Atık Portakal Kabuğundan Ses Yalıtım Malzemesi Üretimi: Doç. Dr. Şenay BALBAY, Hakan ALGÖZ, Ömer ÖZTÜRK

Bu çalışmalar çeşitli yarışmalarda da üniversitemizi temsil etmektedir.

Aynı etkinlik kapsamında Öğr. Gör. Kadir ÖZAN “Tekstil Baskı İşlemi Uygulaması” standında, film baskıcılığı ile ilgili etkinlik gerçekleştirmiştir. Stantta başta Gizem GÖÇMEN, Hiranur BOLAT ve Kübra KARAKAŞ olmak üzere pek çok öğrencimiz görev almıştır. Ziyaretçilere tekstil baskı işlemi hakkında kısa tanıtıcı bilgi verilmiş ve isteyen ziyaretçilere günün anısına Üniversitemizin logosunu taşıyan baskı uygulaması yaptırılmıştır.

Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.