Öğrenci temsilcilerinin, öğrenci konseyi üyelerinin ve öğrenci toplulukları üyelerinin dikkatine

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından 11. Kalkınma Planı hazırlıkları çerçevesinde Kalkınma Bakanlığı’nın talebiyle bölge illerimizde ülkemizin kalkınmasıyla ilgili yapılması öngörülen temel tercihler ve izlenecek stratejiler konusunda bölgelerdeki temel paydaşların katkısını almak amacıyla Bilecik ilinde geniş katılımlı, kadınlara ve gençlere yönelik toplantılar düzenlenecektir.

Bu çerçevede Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin fakülte, meslek yüksek okulu ve enstitüleri öğrenci temsilcilerinin, öğrenci konseyi üyelerinin ve üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından birer temsilcinin  12 Şubat 2018  tarihinde Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ilgili toplantıya katılımları gerekmektedir.

NOT: Katılım sağlayacak temsilciler www.bebka.org.tr/onbirincikalkinmaplani bağlantısı üzerinden katılım formunu dolduracaklardır.