Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

İnşaat Mühendisliği Bölümü staj yönergesi, staj ek belgeleri, staj işyeri ücret bilgi formu, staj tablosu ve staj bilgilendirme sunumuna İnşaat Mühendisliği Bölümü-Staj sayfasından ulaşabilirsiniz.

İnşaat Mühendisliği Bölümü staj yönergesi ekte sunulmuştur. Staj ek belgeleri yönergenin son sayfalarında mevcuttur.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Yönergesi

staj_bilgilendirme_sunumu

Staj işyeri ve ücret bilgi formu; staj ücretine ait dekontla birlikte staj bitiminde Dekanlık Tahakkuk Birimine elden teslim edilecektir.

Staj İşyeri ve Ücret Bilgileri Formu

Gerekli evraklar staj yerine ve komisyonlara imzalatıldıktan sonra staj komisyonuna teslim edilerek staj başvuru işlemi tamamlanacaktır.  Ayrıca verilen staj tablosunu doldurularak bilecikinm@gmail.com adresine konu kısmına staj başlangıç tarihinizi yazarak mail atınız.

Staj_Tablo

Staj evraklarınızı stajınıza başlamadan en az 15 iş günü ve 19.07.2019 tarihinden önce teslim ediniz.

Staj başvurusunuz;

1-Staj evrakları eksiksiz hazırlanması

2-Staj komisyon onayı

3-Fakülte onayı

4-Staj tablosunun doldurulup ilgili email adresine gönderilmesi

5- Staj evraklarının teslim edilmesiyle tamamlanacaktır.