Elektronik 2 Lab. Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Proje teslimi ve mazeret deneyleri 23.12.2019 tarihinde  her grubun kendi deney saatinde olacaktır. Mazeret deneyine girecek olan öğrenciler önce projelerini teslim edip sonra deneye başlayacaktır. Mazeret deneyine, herhangi bir sebeple deneylere katılamayıp geçerli bir belgesi olan herkes katılabilir. Bu öğrencilerin katılmadıkları deneye hazırlanıp gelmeleri gerekmektedir(Ön Hazırlık dahil).

***************************************************************************************
Aşağıda ismi yazılı olan öğrencilerin  deney Ortalamalarının YETERLİ  olmaması  veya   DEVAMSIZLIK  yapmalarından dolayı  23.12.2019 tarihinde kendi deney saatlerinde  yazılı olan deneye  hazırlanıp gelmeleri gerekmektedir. Gelmemeleri veya eksik hazırlanmaları  halinde  dersten kalmış durumda olacaklardır. Her  öğrenci, ilgili deneyi tek başına gerçekleştirecek olup teorik hesaplamalar, simülasyon sonuçları, ön hazırlık soruları ve deney kısmında yer alan soruların cevapları ön hazırlığa eklenmelidir.
1.Muhammed Emin AYVAZ   –        DENEY-2
2.Şevlet Ergin                        –        DENEY-1 ve DENEY-6
3.Ayşe KAPLAN                    –        DENEY-2
4.Anılcan Şener                      –         DENEY-4
5.Meltem PAZARLI               –        DENEY-2
6.Ahmet TURHAN                 –        DENEY-4
7.Enes ELÇİ                            –        DENEY-1

****************************************************************************************
Final çalışma soruları ektedir. Bu sorular sınav soruları değil örnek sorulardır. Örneğin low-pass yerine high-pass sorulabilir. Verilen şıklar sadece örnek olup doğru değildir.

FİNAL ÇALIŞMA SORULARI