Araştırma ve bitirme değerlendirme hakkında

* Araştırma ve bitirme projelerinin ara raporlarında(arasınav) ve yarıyılsonu raporlarında aşağıdaki kriterler değerlendirilecektir.
– Literatür taraması (25p)
– Rapor hazırlama ve düzeni (25p)
– Konuya hakimiyet (25p)
– Devam durumu (25p)

* Ara rapor arasınav haftası/haftaları içinde elden(kapının altından atarak değil!) teslim edilmelidir. Elden teslim edilmeyen raporlar kabul edilmeyecek ve notu “0” olarak girilecektir.

* Araştırma ve/veya bitirme alan öğrenciler en geç 17 Şubat cuma gününe kadar danışman hocalarıyla görüşerek (Erasmustan-Farabi’den dolayı geç gelecek öğrenciler hariç) konularını belirlemek zorundadır. Bu tarihe kadar belirlemeyen öğrencilerin devam durumu notu “0” sayılacaktır.

* Öğrenciler proje danışmanı tarafından belirlenen görüşme saatlerine uymak zorundadır. “Geldim-bulamadım” mazeret sayılmayacaktır.