Elektronik II Lab. Alan Öğrencilerin Dikkatine

28.10.2019 tarihinde Elektronik II Laboratuvarı yapılmayacaktır. Deney takvimi ekte verilmiştir.Deney takviminde değişiklik yapılması durumunda duyurulacaktır. Herhangi bir duyuru olmadığında ekte verilen deney takvimi geçerlidir.

2019-2020 DENEY VE PROJE TAKVİMİ

2019-2020 PROJE KONULARI

PROJE RAPORU ÖRNEĞİ

ÖĞRENCİ PROJE LİSTESİ

-ÜÇÜNCÜ DENEY HAKKINDA-
Üçüncü deney takvimde belirtildiği gibi 4.11.2019 tarihinde yapılacaktır. Deneyde kullanmak üzere BF245A veya BF24B getirmelisiniz. Deneydeki diğer elemanların da elinizde mevcut olup olmadığını kontrol ediniz.

Ön Hazırlıkta istenilenler:
-Deneyle ilgili tüm teorik hesaplar (laboratuvarda yapılması istenilen deney kısmındaki ölçümlerin hesaplanması dahil ) detaylı bir şekilde .
-Ön Hazırlık bölümündeki soruların cevapları
-Laboratuvarda  yapacağınız tüm adımların simülasyon sonuçları .
DİKKAT !!! : Ölçüm veya hesap yapılması istenilen (DC veya AC) herşeyin simülasyon programında  gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

-PROJE ÖDEVİ HAKKINDA-
Proje konuları  ve hangi öğrenciye hangi projenin verildiğini gösteren belgeler ekte verilmiştir. Proje teslim ve sınav tarihi 23.12.2019 olarak belirlenmiştir. Tarihte değişiklik olması durumunda duyurlardan belirtilecektir.Herkes kendi deney saatinde laboratuvara gelip proje  teslimi ve sınavını gerçekleştirecektir. Projeyi Altium,Proteus vb programları kullanarak baskı devre şeklinde yapmanız gerekmektedir. Örnek Proje Raporu ekte verilmiştir. Matlab Simulink kullanılarak giriş-çıkış eğrisi ve frekans cevabı  bulunup projeye eklenmelidir.