Atatürk’ün Sözleriyle Afiş Sergisi

Bozüyük Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin Yazı-Tipografi II dersi kapsamında hazırladığı “Atatürk’ün Sözleri” Afiş Sergisi 10 Kasım 2021 tarihinde Bozüyük Metristepe Kültür Merkezinde açıldı. Bozüyük Kaymakamı Adem ÖZTÜRK, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat BAKKALCIOĞLU, Garnizon Komutanı Bkm. Yzb. Hamdi Ferhat İnanç, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bükme ve Müdürümüz Prof. Dr. Mehpare Tokay Argan serginin açılışını yaptı.

Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin Öner, Tasarım Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Önder Gürsel, Yüksekokul Sekreteri Battal Yılmaz, Grafik Tasarımı Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Zahide Şahin Kubat, Öğr. Gör. Ömer Zahid Kubat ve Bölüm öğrencileri sergide hazır bulundu.