Öğretim Elemanı | Projedeki Görevi | Proje adı | Destekleyen Kuruluş |
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER | Yürütücü | Mısır Baklagil Karışımlarının Silaj Kalitelerinin Belirlenmesi | BAP-BŞEÜ/2018-01 |
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER | Araştırmacı | Düzenleyici Olarak Topraklara Uygulanan Gidyanın Bazı Toprak Kalite Parametreleri ile Mürdümük Bitkisinin Verimine Etkileri | BOZOK-BAP/ 2017 |
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER | Araştırmacı | Bituminaria bituminosa (L.)’nın İkincil Metabolitlerin Tespiti ile Allelopatik ve Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi | TÜBİTAK ProjesiTOVAG – 118O047/2018 |
Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR | Araştırmacı | Sivas Ekolojik Koşullarında Bazı Tek Yıllık Baklagil Yem Bitkilerinin Adaptasyon Yeteneklerinin Belirlenmesi | BAP/2016 |
Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR | Danışman | Bilecik Yöresinde Yetiştirilecek Olan Bazı Kinoa Çeşitlerinin Bazı Kinoa Çeşitlerinin Yeşil Ot, Tohum Verimlerinin ve Verim Komponentlerinin Belirlenmsesi | BAP/2016 |
Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR | Yürütücü | Bazı Tek Yıllık Baklagil Yem Bitkilerinin Bilecik Şartlarına Adaptasyonu Üzerine Bir Çalışma | BAP/2016 |
Hilal ÇAN
Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR |
Yürütücü
Danışman |
Doğal Florada Bulunan Siyez (Triticum Monococcum) Genetik Kaynaklarının Toplanarak Morfolojik Karakterlerinin ve Kalite Değerlerinin Araştırılması | Tübitak 2209/A
2019 |
Yasin Emre ÖZTÜRK
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER |
Yürütücü
Danışman |
Ökse Otu (Viscum album)‘ nun Yem Kalitesinin Belirlenmesi | Tübitak 2209/A
2019 |
Yasin Emre ÖZTÜRK
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER |
Yürütücü
Danışman |
Yulaf+Yemlik Kolza Karışımlarının Silaj Kalitesinin Tespiti | Tübitak 2209/A
2019 |
Prof.Dr. Hanife MUT | Yürütücü | Farklı Arkadaş Bitki ile Ekilen YoncanınSilaj Verimi ve Kalitesinin Belirlenmesi | BAP-BŞEÜ
2019 |
Prof.Dr. Zeki MUT | Yürütücü | Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Hızlı Islah ve Bitki Büyütme Odasının Kurulması | BAP- BŞEÜ
2018 |
Prof.Dr. Zeki MUT | Yürütücü | Kavuzsuz Arpa (Hordeum vulgare L.) Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi | BAP- BŞEÜ
2018 |
Yasin Emre ÖZTÜRK
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER |
Yürütücü
Danışman |
Şerbetçi Otu ( Humulus lupulus L.) nun Silaj Kalitesinin Belirlenmesi | Tübitak 2209
2019 |
Yasin Emre ÖZTÜRK
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
Yürütücü
Danışman |
Aktaş Yoncalarında (Melilotus alba Desr.) Tanen İçeriklerinin Tespiti | Tübitak 2209
2020 |
Burcu YILDIZ
Prof. Dr. Hanife MUT |
Yürütücü
Danışman |
Ökse otu (Viscum album L.)’nun Antioksidan Özelliklerinin Tespiti | Tübitak 2209
2020 |
Şerife AKTAŞ
Dr.Öğr.Üyesi Özge Doğanay ERBAŞKÖSE |
Yürütücü
Danışman |
Farklı Sürelerde Çimlendirilen Yeşil Mercimek (Lens culinaris L.) Filizlerinin Besin İçeriklerindeki Değişimin Belirlenmesi | Tübitak 2209
2020 |
Mürsel SUBAŞI
Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER |
Yürütücü
Danışman |
Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinde Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi | Tübitak 2209
2019 |