Projelerimiz

Öğretim Elemanı Projedeki Görevi Proje adı Destekleyen Kuruluş
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER Yürütücü Mısır Baklagil Karışımlarının Silaj Kalitelerinin Belirlenmesi BAP-BŞEÜ/2018-01
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER Araştırmacı Düzenleyici Olarak Topraklara Uygulanan Gidyanın Bazı Toprak Kalite Parametreleri ile Mürdümük Bitkisinin Verimine Etkileri BOZOK-BAP/ 2017
Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER Araştırmacı Bituminaria bituminosa (L.)’nın İkincil Metabolitlerin Tespiti ile Allelopatik ve Antimikrobiyal Etkilerinin Belirlenmesi TÜBİTAK ProjesiTOVAG – 118O047/2018
Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR Araştırmacı Sivas Ekolojik Koşullarında Bazı Tek Yıllık Baklagil Yem Bitkilerinin Adaptasyon Yeteneklerinin Belirlenmesi BAP/2016
Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR Danışman Bilecik Yöresinde Yetiştirilecek Olan Bazı Kinoa Çeşitlerinin Bazı Kinoa Çeşitlerinin Yeşil Ot, Tohum Verimlerinin ve Verim Komponentlerinin Belirlenmsesi BAP/2016
Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR Yürütücü Bazı Tek Yıllık Baklagil Yem Bitkilerinin Bilecik Şartlarına Adaptasyonu Üzerine Bir Çalışma BAP/2016
Hilal ÇAN

Dr.Öğr. Üyesi Emine Serap Kızıl AYDEMİR

Yürütücü

Danışman

Doğal Florada Bulunan Siyez (Triticum Monococcum) Genetik Kaynaklarının Toplanarak Morfolojik Karakterlerinin ve Kalite Değerlerinin Araştırılması Tübitak 2209/A

2019

Yasin Emre ÖZTÜRK

Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER

Yürütücü

Danışman

Ökse Otu (Viscum album)nun Yem Kalitesinin Belirlenmesi Tübitak 2209/A

2019

Yasin Emre ÖZTÜRK

Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER

Yürütücü

Danışman

Yulaf+Yemlik Kolza Karışımlarının Silaj Kalitesinin Tespiti Tübitak 2209/A

2019

Prof.Dr. Hanife MUT Yürütücü Farklı Arkadaş Bitki ile Ekilen YoncanınSilaj Verimi ve Kalitesinin Belirlenmesi BAP-BŞEÜ

2019

Prof.Dr. Zeki MUT Yürütücü Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Hızlı Islah ve Bitki Büyütme Odasının Kurulması BAP- BŞEÜ

2018

Prof.Dr. Zeki MUT    Yürütücü Kavuzsuz Arpa (Hordeum vulgare L.) Genotiplerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi BAP- BŞEÜ

2018

Yasin Emre ÖZTÜRK

Dr.Öğr.Üyesi Erdem GÜLÜMSER

Yürütücü

Danışman

Şerbetçi Otu ( Humulus lupulus L.) nun Silaj Kalitesinin Belirlenmesi Tübitak 2209

2019

Yasin Emre ÖZTÜRK

Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER

Yürütücü

Danışman

Aktaş Yoncalarında (Melilotus alba Desr.) Tanen İçeriklerinin Tespiti Tübitak 2209

2020

Burcu YILDIZ

Prof. Dr. Hanife MUT

Yürütücü

Danışman

Ökse otu (Viscum album L.)’nun  Antioksidan Özelliklerinin Tespiti Tübitak 2209

2020

Şerife AKTAŞ

Dr.Öğr.Üyesi Özge Doğanay ERBAŞKÖSE

Yürütücü

Danışman

Farklı Sürelerde Çimlendirilen Yeşil Mercimek (Lens culinaris L.) Filizlerinin Besin İçeriklerindeki Değişimin Belirlenmesi Tübitak 2209

2020

Mürsel SUBAŞI

Doç. Dr. Erdem GÜLÜMSER

Yürütücü

Danışman

Farklı Silajlık Mısır Çeşitlerinde Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Tübitak 2209

2019