Kalite
1. Kurum Hakkında Bilgiler
1.1. İletişim Bilgileri
1.2. Tarihsel Gelişim
1.3. Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri
1.4. Eğitim-Öğretim
1.5. Ar-Ge
1.6. Organizasyon Şeması
2. Kalite Güvence Sistemi
2.1. Kalite Güvence Sistemi
2.2. Kalite Yönetim Sistemi
2.3. İç Paydaşlar
3. Eğitim Öğretim
3.1. Programların Tasarımı ve Onayı
3.2. Programların Sürekli İzlenmesi ve Güncellenmesi
3.3. Öğrenci Merkezli Öğrenme,Öğretme ve Değerlendirme
3.4. Öğrencinin Kabulü ve Gelişimi, Tanıma ve Sertifikalandırma
3.5. Eğitim Öğretim Kadrosu
3.6. Öğrenme Kaynakları, Erişilebilirlik ve Destekler
4. Araştırma Geliştirme ve Toplumsal Katkı
4.1. Birimin Araştırma Stratejisi ve Hedefleri
4.2. Araştırma Kaynakları
4.3. Araştırma Kadrosu
4.4. Birimin Araştırma Performansının İzlenmesi ve İyileştirilmesi
5. Yönetim Sistemi
5.1. Yönetim ve İdari Birimlerin Yapısı
5.2. Kaynakların Yönetimi
5.3. Bilgi Yönetimi Sistemi
5.4. Birim Dışından Tedarik Edilen Hizmetlerin Kalitesi
5.5. Yönetim Etkinliği ve Hesap Verilebilirliği, Kamuoyu Bilgilendirme
6. Yönetimin Etkinliği ve Hesap Verebilirliği
6. Sonuç ve Değerlendirme
7. Göstergeler
8. Birim KİDR Raporu
Hakkımızda
Hakkımızda
Misyon ve Vizyon
Yönetmelik ve Yönergeler
Akademik Personel
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Sekreteri
Ana Bilim Dalları
Çayır-Mera ve Yem Bitkileri
Endüstri Bitkileri
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Öğrenci
Dersler
Ders Programları
Ders Planı ve Ders İçeriği
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Ders Planı
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Ders Planı
Staj
Dilekçe ve Formlar
Danışmanlar
Projelerimiz
İletişim
Menü
1.6. Organizasyon Şeması
Bölüm henüz bir dış değerlendirme geçirmemiştir.
Türkçe
English