Tek Ders Sınavı Hakkında

2020-2021 Bahar Yarı yılı Tek Ders Sınavı 29 Temmuz 2021 Perşembe günü uzaktan eğitim sistemi kapsamında yapılacaktır. Sınav saati ile ilgili duyuru ilerleyen günlerde Meslek Yüksekokulu sitesinde açıklanacak olup tüm tek ders sınavına girecek öğrencilerin siteyi takip etmeleri gerekmektedir.

Tek Ders Sınavına Başvuru Şartları ve Adımları

1. Tek ders sınavları her eğitim öğretim yarı yılı  sonunda yaz stajı haricindeki tüm derslerinden başarılı olup sadece 1 dersten başarısız olan veya mezun durumda olup da genel not ortalaması 2.00’ın altında olan öğrencilerin yaralanacağı bir sınavdır.
  2. Tek ders sınavına girecek öğrencilerin öğrenci bilgi sistemlerine (OBS) girerek tek derse girecek oldukları dersi seçmeleri ile sistem tarafından oluşturulacak olan dilekçenin öğrenci tarafından imzalanarak myo@bilecik.edu.tr adresine renkli tarama yapılarak pdf formatında göndermeleri yeterli olacaktır.
  3. Gönderilen dilekçeler öğrenci işleri birimine ulaştığı takdirde işleme konularak ilgili öğrencinin sınav günü sınava girmesi mümkün olacaktır.