2.1.11. Anahtar Göstergeler

Birim, izlediği performans göstergeleri içindeki anahtar performans göstergeleri; Üniversitemizin izlemesi gereken anahtar performans göstergelerinin değerleri, Stratejik Plan ve yıllık programlarda belirlenen Performans Göstergeleri esas alınarak ilgili birimlerden toplanmakta ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının web sitesinde ilan edilmektedir.

Üniversitemizde kullanılan tüm bilgi yönetim sistemi araçları birbirleri ile entegre edilerek ihtiyaç duyulan bilgilere kolaylıkla ulaşılması sağlanmaktadır. Kalite yönetim süreçleri, faaliyet raporları, yenilikçilik ve girişimcilik endeksi raporları ile Strateji Daire Başkanlığınca hazırlanan raporlarda kullanılmak üzere kurulan Personel Bilgi Sistemi, Kütüphane, Öğrenci Bilgi Sistemi, Bilecik Portal gibi tüm bilgi yönetim sistemleri ile bağlantılıdır. Bilgiler anlık olarak güncellenmektedir. Üniversitemizin internet erişim sistemi ile tüm bilgilere kolaylıkla ulaşılabilmektedir.