1.9. İş Analizleri

Bölümümüzde görev dağılımı temelde personelin almış olduğu eğitim ve mesleki deneyimi gözetilerek gerçekleştirilmektedir.
1.9.1 Görev tanımları
Bölümümüzde görev yapmakta olan Öğretim Üyelerinin görevleri;
Yükseköğretim kurumlarında ve bu kanundaki amaç ve ilkelere uygun biçimde ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeylerde eğitim- öğretim ve uygulamalı çalışmalar yapmak ve yaptırmak, proje hazırlıklarını ve seminerleri yönetmek,
Yükseköğretim kurumlarında, bilimsel araştırmalar ve yayımlar yapmak,
İlgili birim başkanlığınca düzenlenecek programa göre, belirli günlerde öğrencileri kabul ederek, onlara gerekli konularda yardım etmek, bu kanundaki amaç ve ana ilkeler doğrultusunda yol göstermek ve rehberlik etmek,
Yetkili organlarca verilecek görevleri yerine getirmek,
Bu kanunla verilen diğer görevleri yapmaktır.
Bölümümüzde görev yapmakta olan Araştırma Görevlilerinin görevleri;
Araştırma görevlileri, yükseköğretim kurumlarında yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı olan ve yetkili organlarca verilen ilgili diğer görevleri yapan öğretim yardımcılarıdır. Bunlar ilgili anabilim veya anasanat dalı başkanlarının önerisi, Bölüm Başkanı, Dekan, enstitü, yüksekokul veya konservatuvar müdürünün olumlu görüşü üzerine rektörün onayı ile araştırma görevlisi kadrolarına en çok üç yıl süre ile atanırlar; atanma süresi sonunda görevleri kendiliğinden sona erer. Bunlar aynı usulle yeniden atanabilirler.
1.9.2 İş akış süreçleri
Bölümümüze ait iş akış süreci bulunmamaktadır.