‘Tüm Süreçleriyle Mobilya Sektörü’ Konferansı Hakkında

Sevgili öğrenciler ve Sayın öğretim üyeleri/elemanları, 10/11/2022 Perşembe günü saat 14:00’da İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleriyle İİBF Konferans Salonunda bir etkinlik gerçekleştireceğiz. Konferansta yıllık 1,5 milyar doların üzerinde ihracat yapan İnegöl Mobilyacılık sektörünün tasarım, üretim, pazarlama ve personel istihdamı konuları yer alacaktır. Tasarım konusu için Güzel sanatlar fakültesi ve MYO’daki İç mekan Tasarımı öğrencilerinin, Üretim konusu için Mühendislik ve teknik bölüm öğrencilerinin, pazarlama konusu için İktisadi ve idari bilimler fakültesi öğrencilerinin özellikle dikkatini çekeceğini düşünüyoruz. Ayrıca staj, istihdam, bilimsel projeler veya 3+1, 7+1 gibi uygulamalarda işbirliği için akademisyenlerimiz de konferansa katılabilir ve işbirliği oluşturabilir. Bilgilerinize sunulur.