2021-2022 Eğitim – Öğretim Yılı Staj Başvuru ve Rapor Teslim Duyurusu

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı, Güz Yarıyılı başlama tarihinden itibaren (27 Eylül 2021) yüz yüze eğitime geçilmiştir. Bu kapsamda, bu tarihten sonra staj yapmak için başvuracak tüm bölüm öğrencilerinin staj başvurusu ve rapor teslim işlemleri aşağıdaki maddelerde belirtildiği şekilde olacaktır. Buna göre;

  1. Staj yapmak için başvuru koşulları uygun olan öğrenciler (mezun durumdakiler, tek dersi olanlar vb.) staj başvuru evraklarını, bölüm web sayfasındaki (http://w3.bilecik.edu.tr/insaat/bolumler/staj/ ) Bölüm Staj Kılavuzuna (güncellendi) ve Staj Bilgilendirme Sunumuna göre hazırlayacaklardır.
  2. Staj başvurusu için gerekli evraklar taranıp PDF formatı haline getirildikten sonra, EXCEL formatındaki staj tablosundaki bilgiler de eksiksiz olarak doldurulacak (excel formatında tablo) ve toplam 1 PDF ve 1 Excel dosyası, ahmetferdi.senol@bilecik.edu.tr mail adresine staj başlangıç tarihinden 10 gün önce gönderilecektir.
  3. Stajını tamamlayan öğrenciler, en geç 1 ay (30 gün) içinde Üniversite’ye gelerek, staj raporunu ve evraklarını teslim edecektir. Staj defteri tesliminden 1 hafta önce başvuru mail adresinden veya Tel: 0 228 214 1976 nolu telefon ve whatsapp mesaj hattından iletişime geçilerek randevu alacaklar, rapor teslim tarihinde aynı zamanda sözlü mülakat sınavına gireceklerdir.
  4. Öğrenciler, Staj raporu tesliminde, yanlarında getirecekleri Ek-3a ve Ek-3b nin (kaşe/ıslak imzalı) kapalı zarf içinde olmasına özen göstereceklerdir. 01 Ekim 2021 tarihinden sonra Staj defterlerinin teslimi, kargo, posta veya başka bir şahıs yoluyla yapılmayacaktır.

Staj başvuru ve tesliminden önce, öğrenciler tarafından Bölüm Staj Kılavuzunun, Staj Bilgilendirme Sunumunun dikkatlice okunması rica olunur.