Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine (Güncel)

1) 2020-2021 staj dönemine mahsus olmak üzere, eğer yaz okulu uzaktan eğitim şeklinde olursa, yaz okuluyla birlikte stajda yapılabilir. Yani staj tarihleri yaz okuluna denk gelebilir.

2) Önceki dönemlerde, Staj 1 yapılmadan  Staj 2 yapılamıyordu. 2020-2021 staj dönemine mahsus olmak üzere, Staj 1 ve Staj 2 önceliği aranmayacaktır. Öğrenci, öncelikli olarak hangi stajını yapmak istiyorsa o stajını yapabilir.

3) Öğrencinin, staja başladığı tarih itibariyle final veya bütünleme sınavı/sınavları olmamalıdır. Öğrencinin final veya bütünleme sınavları bittikten sonra, öğrenci stajına başlayabilir. Bu hususu dikkate alarak staj başvurusu yapılmalıdır.

4) Staj defterlerinin son teslim tarihi, 2021-2022 yılı akademik takvimine göre, ders ekle-sil haftasının son tarihi olacaktır. Staj defterlerinin tesliminde, özellikle Ek-3a ve Ek-3b nin kaşe/imzalı kapalı zarf içinde olmasına özen gösterilmelidir. Staj defterlerinin teslimi, kargo yoluyla inşaat mühendisliği bölüm sekreterliğine alıcı adı soyadı kısmına ise Öğretim Görevlisi Ahmet Ferdi ŞENOL şeklinde olacaktır. Ayrıca öğrenciler staj defterlerini, aynı tarihe kadar elden de teslim edebilir. 

5) Eğer öğrenci Cumartesi günü de staj yapacaksa, Cumartesi günü staj yapacağına dair belgeyi (şirketten temin edilen) staj başvurusu esnasında, staj başvurusu için gerekli evraklarla birlikte yollamalıdır.

Staj başvurusu için gerekli evraklarla birlikte staj yönergesi, staj ile alakalı sıkça sorulan sorular, staj değerlendirme raporu, staj iş yeri ve ücret bilgileri formu ve staj bilgilendirme sunumu  http://w3.bilecik.edu.tr/insaat/bolumler/staj/ linkinde mevcuttur. Linkte mevcut olan dosyaları, özellikle de staj yönergesini ve staj bilgilendirme sunumunu dikkatlice okuyunuz.

Ek-1 ve Ek-2’lerin firma tarafından kaşelenip imzalanması gerekmektedir. Staj başvurusu için gerekli evrakların taranıp, staj tablosundaki bilgilerin eksiksiz doldurulmuş excel dosyasıyla birlikte  ahmetferdi.senol@bilecik.edu.tr  mail adresine staj başlangıç tarihinden ortalama 10-15 gün önce gönderilmesi gerekmektedir.