Staj Defteri Teslimi Hakkında

2019-2020 Eğitim öğretim yaz döneminde staj yapan öğrencilerimizin hazırlamış oldukları staj defterlerini posta yoluyla (kargo) 30/10/2020 tarihine kadar İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreterliğine göndermeleri gerekmektedir.

Adres: Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Sekreterliği (Alıcı: Arş. Gör. Ümit KUT)

Gülümbe Merkez Kampüs/ BİLECİK

• Stajyer Öğrenci Staj raporunu Ek-6’da verilen yazım kurallarına uygun olarak hazırlamalıdır.
  • Staj raporundaki iş akışlarının her bir sayfası iş yeri mühendisi tarafından imzalı ve kaşeli olmalıdır.
  • Eklerini ve staj değerlendirme formunu kapalı bir zarf içinde staj sorumlusu tarafından kapalı ve onaylı zarf içerisinde doldurulması gerekmektedir.
  • Stajyer öğrenci devam takip çizelgesini Ek-6 kurallarına uygun ciltli staj defteri haline getirmelidir.
  • Staj Rapor CD hem word hem de pdf formatı olacak şekilde iki dosya bulunmalıdır.