BSEU Journal of Engineering Research and Technology – BSEUJERT Dergisi Yayın Hayatına Başladı

BSEU Journal of Engineering Research and Technology – BSEUJERT isimli Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Araştırma ve Teknoloji Dergisi ilk sayısı ile yayın hayatına başladı.

Yılda iki kez yayınlanacak olan dergimizin baş editörlüğünü Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kurban yaparken Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Emrah DOKUR kurucu editör kurulunda yer almaktadır.

Mühendislik ve teknoloji alanlarında bilim insanlarının çalışmalarını yayımlayan dergimiz hakemli ve açık erişimli uluslararası bir dergi olma özelliğine sahip. Öğrencilerimizin eğitim hayatına da katkı sunacak dergimize www.bseujert.bilecik.edu.tr internet adresinden erişim sağlanabilmektedir.