Staj Mülakatları Yeri ve Zamanları(GÜNCEL)

Aşağıdaki dosyada öğrenciler için staj mülakat listesi, tarihi/saati ve yeri bulunmaktadır.

Mülakata listede bulunan sıra ile girilecektir. Her mülakatın en fazla 5-10 dk. süreceği düşünülerek vaktinden en az 10 dk. önce mülakata gelmeniz gerekmektedir.

Staj defterlerini teslim etmemiş olan öğrenciler veya mülakata geçerli bir sebebi olmadan gelmeyen öğrencilerin stajı geçersiz sayılacaktır. Geçerli sebebi olan öğrenciler staj defterlerini Öğr. Gör. Gökhan POYRAZ’a veya Arş. Gör. Keziban ERKAL’a teslim etmeleri gerekmektedir.

Mezun durumunda olup stajını tamamlayan öğrencilerden, staj mülakatı yapılmayan öğrenciler ise 30 Aralık 2022 tarihine kadar sadece perşembe günleri 09:30-16:30 saatleri arasında mülakat yapılacaktır (Sınav haftasında mülakat yapılmayacaktır). Mülakata gelmeyen öğrencilerin ise 30 Aralık’tan sonra stajları geçersiz sayılacaktır. 30 Aralık’tan sonra stajı biten öğrenciler ise stajının bitiminden sonraki sadece perşembe günlerinde mülakata geleceklerdir.

Not: Mülakatlar bittikten 15 gün sonra akademik formdan stajların tamamı ya da eksik günlerine, kabul edilip edilmediğine bakabilirsiniz. Ayrıca duyuru ya da bilgilendirme yapılmayacaktır.

Staj-Mülakat-Tarihleri-GÜNCEL