Staj Mülakatları Yeri ve Zamanları

Aşağıdaki dosyada öğrenciler için staj mülakat listesi, tarihi/saati ve yeri bulunmaktadır.

Mülakata listede bulunan sıra ile girilecektir. Her mülakatın en fazla 5-10 dk. süreceği düşünülerek vaktinden en az 10 dk. önce mülakata gelmeniz gerekmektedir.

Staj defterlerini teslim etmemiş olan öğrenciler veya mülakata geçerli bir sebebi olmadan gelmeyen öğrencilerin stajı geçersiz sayılacaktır. Geçerli sebebi olan öğrenciler staj defterlerini Öğr. Gör. Gökhan POYRAZ’a teslim etmeleri gerekmektedir.

Mezun durumunda olup stajını tamamlayan öğrencilerden, staj mülakatı yapılmayan öğrenciler ise 9 Aralık 2021 tarihine kadar sadece Çarşamba günleri 09:30-16:30 saatleri arasında mülakat yapılacaktır (Sınav haftasında mülakat yapılmayacaktır). Mülakata gelmeyen öğrencilerin ise 9 Aralıktan sonra stajları geçersiz sayılacaktır. 9 Aralıktan sonra stajı biten öğrenciler ise stajının bitiminden sonraki sadece Çarşamba günlerinde mülakata geleceklerdir.

Not: Mülakatlar bittikten 15 gün sonra akademik formdan stajların tamamı yada eksik günlerine kabul edilip edilmediğine yada kısmı edildiğine bakabilirsiniz. Ayrıca duyuru yada bilgilendirme yapılmayacaktır.

Staj Mülakat Tarihleri