Devre Laboratuvarı Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Deneyler 3’lü gruplar halinde yapılacaktır ve grup listeleri Arş. Gör. Mustafa YILMAZ’ın kapısında asılmıştır ve dersi alan her öğrenci bu listelere adını yazması gerekmektedir.

18-22 Ekim haftasında deneyler başlayacaktır. Deneylere isminizi yazdığınız gün ve saatte gelmeniz gerekmektedir. Deneyler Bodrum katında bulunan L008 nolu derslikte yapılacaktır.

Deney föyünde belirtilen ve almanız gereken malzemeleri almış olmanız ve deney föyünüzü ciltlenmiş bir şekilde deneye getirmeniz gerekmektedir.

Laboratuvara gelmeden önce öğrencilerin o gün yapacakları deneye ait deney föyünü dikkatle okumaları, deneyle ilgili teorik bilgileri çeşitli kaynaklardan öğrenmiş olmaları gereklidir.(Deneyle ilgili öğrencilere sorular sorulacak ve bu soruların cevaplarına göre deney performans notunuz belirlenmiş olacaktır.)