Teknik Seçmeli Ders Alan Öğrencilerin Dikkatine!

Ders seçimi yapan öğrencilerin aşağıdaki koşullara dikkat etmesi gerekmektedir.

-Güç Sistem analizi II dersini almak isteyen öğrencilerin Güç Sistem Analizi I dersini almış olmaları gerekmektedir.

-Aydınlatma Tekniği ve Projesi dersini almak isteyen öğrencilerin Düşük Gerilim Sistemleri dersini almış olmaları gerekmektedir.

-Endüstriyel Otomasyon dersini almak isteyen öğrencilerin  Otomatik Kontrol Sistemleri ve Elektrik Makinaları derslerini almış olmaları gerekmektedir.

-Robotik Sistemler ve Uygulamaları dersini almak isteyen öğrencilerin  Otomatik Kontrol Sistemleri ve Elektrik Makinaları dersini almış veya alıyor olmaları gerekmektedir.

-Güç Elektroniği Uygulamaları dersini almak isteyen öğrencilerin Güç Elektroniği dersini almış olmaları gerekmektedir.

Üstte belirtilen koşulları sağlamadığı halde bu dersleri alan öğrenciler var ise almış oldukları dersi bırakıp yerine kontejyanı boş olan başka bir teknik seçmeli dersi almaları gerekmektedir.