STAJ RAPORU TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

STAJ RAPORU TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Staj raporlarının ve ilgili evrakların en geç 2 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar kargo/posta yolu ile aşağıdaki adrese teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen tarihte ulaşmayan gönderiler daha sonra kabul edilmeyecektir. Belirtilen tarih dışında gönderilen staj dosyaları yüz yüze eğitimde mülakat ile değerlendirmeye alınacaktır. (Mezun durumundaki öğrenciler hariç). Kargo/postadan kaynaklanabilecek gecikmeleri dikkate alarak gönderilerinizi yapınız. Gönderim aşamasındaki sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

Gönderim Adresi: EEM Bölüm Sekreterliği Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi C Blok Mühendislik Fakültesi 2. Kat EEM Bölüm Sekreterliği Oda No: C 202 Merkez/BİLECİK

Teslim Edilecek Evraklar

 Öğrenci Staj Boyunca yaptığı çalışmaları raporlamak zorundadır. Staj yapan her öğrenci staj yönergesini okumakla yükümlüdür.

http://w3.bilecik.edu.tr/elektrikelektronik/wp-content/uploads/sites/31/2016/12/EEM-STAJ-son.pdf

Staj Raporu Hazırlama Formunu dikkate almaları gerekmektedir.

Staj Raporunun ilk sayfaların sırası Aşağıdaki maddelerden oluşur.

  • Dış Kapak (Staj raporunun cilti beyaz karton kapak olacaktır. Başka dosyalama türü kabul edilmeyecektir.)
  • İç Kapak
  • Ek 2 (Size email ile gönderilen belge)
  • Ek 4 b (Fotoğraf yapıştırmayı unutmayınız)
  • Ek 5 (Stajer Öğrenci Devam Takip Çizelgesi)
  • İçindekiler
  • Staj raporundaki iş akışlarının her bir sayfası imzalı ve kaşeli olmalıdır.
  • CD(Staj Raporunun hem word hem de pdf formatı olacak şekilde iki dosya bulunmalıdır)
  • Firmadaki yetkili tarafından doldurulan, imza atılıp kaşe vurulan belgeler firma tarafından kapalı bir zarf (Ek 3b ve Ek 3c) ile öğrenciye verilmelidir. Zarf açılmadan staj komisyonuna teslim edilmelidir.

*Ekler ve yazım formatı bölümümüz internet sitesinde yer alan staj kılavuzunda mevcuttur.

NOT: Sadece bu dönem geçerli olmak şartıyla staj mülakatı yapılmayacaktır. Bu yüzden öğrencilerin staj raporlarını hazırlarken daha dikkatli ve özenli olmaları gerekmektedir. Eksik belge ve istenilen dışında yapılan staj dosyaları kabul edilmeyecektir. Staj dosyası teslimindeki sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

Güz döneminde sadece akademik formda bütün dersleri yeşil staj dersleri kırmızı olan öğrenciler (Mezun durumu) gerekli belgelerle en az 15 gün önceden gokhan.poyraz@bilecik.edu.tr adresine başvuruda bulunabilirler.