Ölçme Lab. Alan Öğrencilerin Dikkatine!

-Laboratuvar dersleri Martın ilk haftasında öğrencilerin isimlerini listeye yazdıkları günlere göre başlayacaktır.

-Laboratuvar dersleri -1. katta L008 nolu Elektrik Devre, Ölçme ve Elektronik Laboratuvarında yapılacaktır.

-Laboratuvarda kullanılacak olan föyün çıktısının alınıp derse getirilmesi gerekmektedir. Lab. föyüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ölçme-Laboratuarı Deney Föyü 2019-2020

– Öğrenciler laboratuvar dersine gelmeden önce o gün yapacakları deneye ait deney föyünü dikkatlice okuyup ön hazırlık ödevlerini yapıp lab. dersine getirmesi gerekmektedir.

– Öğrenciler deneye, deney malzemelerini getirmekle yükümlüdür. Deney malzemesi olmayan öğrenciler deneye alınmayacaktır.

– Öğrenciler deney malzemelerini grup olarak alabilirler. (Her grubun föyde belirtilen malzeme kadar malzemeleri olması yeterlidir. Herkesin şahıs olarak tek başına bu malzemeleri temin etmesine gerek yoktur.)