(YENİ)ÖLÇME LAB. UYGULAMA SINAVI VE ÖDEVİ HAKKINDA

Aşağıda adı yazılı öğrenciler ölçme ödevinde + puan almıştır.Pazartesi deney grubunun uygulama sınavı Cuma günü(17.05.2019) saat 09:00′ da yapılacaktır.Diğer grupların uygulama sınavı kendi deney günlerinde ve kendi deney saatlerinde olacaktır.

Baskı-devre  ödevi   devrenin getirilmesi, devrenin çalışması, raporun düzgün bir şekilde hazırlanması , devre yollarının düzgün olması ve isim yazılması(PCB de çizilerek) olmak üzere dört adet artı ile değerlendirildi. 3  veya 4 artı alanlar aşağıda ismi yazılı olanlar öğrencilerdir.

NOT: BASKI-DEVRE ÖDEV SÜRESİ 20 MAYISA KADAR UZATILMIŞTIR.20 Mayıs Pazartesi  gününe kadar(Pazartesi dahil) devrenizi ve raporunuzu göstermeniz gerekmektedir.(Bu not ödevi hiç yapmayanlar veya eksik yapanlar içindir)Devreyi Proteus veya Altium ile yapmanız gerekmektedir.

AHMET SATILMIŞ
ALİ SERKAN HEPSERT