“Patent Günleri” Semineri Katılımcılarına Teşekkürler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Merkezi Araştırma Laboratuvarı (MARAL) tarafından 29 Mayıs 2015 tarihinde “Patent Günleri” semineri gerçekleştirilmiştir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Kütüphane Konferans Salonu’nda yapılan seminere Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Harun MİNDİVAN, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurgül ÖZBAY, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mehmet KURBAN, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılmıştır. Patent Günleri sunumu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezinden Patent Uzmanı Ergün ÇETİN tarafından yapılmıştır. Tüm katılımcılara ve sunumlarından dolayı Patent Uzmanı Ergün ÇETİN’e teşekkür ederiz.