“Nükleer Enerji ve Malzeme” Konferansı Katılımcılarına Teşekkürler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Merkezi Araştırma Laboratuvarı (MARAL) tarafından BİLİM-MED Bilimsel Ürünler Firması sponsorluğunda 28 Mayıs 2015 tarihinde “Nükleer Enerji ve Malzeme” konferansı gerçekleştirilmiştir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Kütüphane Konferans Salonu’nda yapılan konferansa öğretim üyeleri ve öğrenciler katılmıştır. Davetli konuşmacı olarak TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi Malzeme Enstitüsü Kritik-Metalik Malzemeler Grup Lideri Doç. Dr. Havva KAZDAL ZEYTİN, Dünya’da ve ülkemizde nükleer enerjinin gelişimi, dünyada ve ülkemizde durum, malzeme açısından değerlendirilmesi hakkında bilgiler vermiştir. Doç. Dr. Havva KAZDAL ZEYTİN ayrıca TÜBİTAK MAM kuruluşu, işlevleri ve gerçekleşen-gerçekleşmekte olan projeler hakkında katılımcıları bilgilendirmiştir. Firma sunumu ise BİLİM-MED firmasından Mehmet Buğra GÜNDİKEN tarafından yapılmıştır. Tüm katılımcılara ve sunumlarından dolayı Doç. Dr. Havva KAZDAL ZEYTİN ve BİLİM-MED firması çalışanlarına teşekkür ederiz.