“Partikül Karakterizasyon Yöntemleri” Çalıştayı Katılımcılarına Teşekkürler

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Merkezi Araştırma Laboratuvarı tarafından Terralab Laboratuar Malzemeleri San. Tic. A.Ş.  firmasının uzmanlarının katılımıyla, 13 Mayıs 2015 tarihinde “Partikül Karakterizasyon Yöntemleri” Çalıştay programı gerçekleştirilmiştir. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi-Kütüphane Konferans Salonu’nda yapılan çalıştaya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulhalik BAKIR, Prof. Dr. Harun TUNÇEL, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Harun MİNDİVAN, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurgül ÖZBAY, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Serkan YILDIRIM, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılmıştır. Davetli konuşmacı olarak Haliç Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. E.Sabri KAYALI çalıştayımızı onurlandırmıştır. Katılımın yoğun olduğu çalıştayda Merkezi Araştırma Laboratuvar tanıtımını Laboratuvar Müdürümüz Doç.Dr.Harun MİNDİVAN, Yapısal Karakterizasyon Yöntemleri sunumunu Prof. Dr. E.Sabri KAYALI, Çalıştay sunumu ise Terralab firmasından Genel Müdür Bülent ATAMER ve Ufuk ÖZGEN tarafından yapılmıştır. Çalıştaya Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Bilecik Belediyesinden İl Genel Meclisi Başkanı, Bilimmed gibi birçok farklı kurumdan Öğretim Üyeleri ve Uzmanlar katılmıştır. Tüm katılımcılara ve sunumlarından dolayı Prof. Dr. E.Sabri KAYALI ve Terralab firması uzmanlarına teşekkür ederiz.