“Partikül Karakterizasyon Yöntemleri (BET Yüzey Alanı ve Gözeneklilik, Cıva Porozimetrisi, Helyum Piknometrisi)” Çalıştayına Davet

13 Mayıs 2015 tarihinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Kütüphane Konferans Salonunda;

· Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı (MARAL),

· Terralab Lab.Malz.San.Tic.A.Ş.,

ortak girişimi ile düzenlenen etkinlikte, Partikül Karakterizasyon Yöntemleri (BET Yüzey Alanı ve Gözeneklilik, Cıva Porozimetrisi, Helyum Piknometrisi) alanında bilgilendirme ve uygulama alanları ile ilgili çalışmalar üzerinden katılımcılara bilgilendirmelerde bulunulacaktır.

Etkinliğimiz kapsamında, teorik bilgilendirmelerin yanı sıra, Merkezi Araştırma Laboratuvarında BET Yüzey Alanı ve Gözeneklilik, Cıva Porozimetrisi, Helyum Piknometrisi ile ilgili pratik uygulamalar da gerçekleştirilecektir.

Partikül Karakterizasyon Yöntemleri (BET Yüzey Alanı ve Gözeneklilik, Cıva Porozimetrisi, Helyum Piknometrisi) Çalıştayına katılım ücretsiz olup, katılımcılara etkinlik sonunda sertifika dağıtılacaktır. Katılım için sınırlı sayıda kontenjan olduğundan dolayı ekte yer alan afiş metninde belirtildiği üzere,

Merkezi Araştırma Laboratuvarı (MARAL): Doç. Dr. Harun MİNDİVAN

e-mail: harun.mindivan@bilecik.edu.tr Tel: 0 228 214 14 25

Terralab Lab.Malz.San.Tic.A.Ş. : Nilay ÇELİK

e-mail: nilay.celik@terralab.com.tr Tel: 0 216 327 52 70

ön kayıt için başvuru yapılması gerekmektedir.

Etkinlik takvimi ekte dikkatinize sunulmuştur.

Partikül Karakterizasyon Yöntemleri (BET Yüzey Alanı ve Gözeneklilik, Cıva Porozimetrisi, Helyum Piknometrisi) alanındaki en son gelişmeleri yakından takip etmek, uygulamalar hakkında teorik ve pratik bilgi sahibi olmak için kısa sürede ön kayıt yaptırmanızı temenni ederiz.

İçeriğe Bağlı Dosyalar