Üniversitemiz Heyeti Sakarya Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Baykan ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Rıza Dundar Sakarya Üniversitesi’ni (SAÜ) ziyaret ettiler.

İlk olarak Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay ile bir görüşme gerçekleştiren üniversitemiz heyeti, SAÜ bünyesinde eğitim gören Tıp Fakültesi öğrencilerimizle bir araya geldiler. Rektörümüz Beydemir ve beraberindeki heyet buradaki programın ardından SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan’ı ziyaret ettiler. SAÜ Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz ile Sakarya Üniversitesi arasındaki mevcut iş birlikleri ve müşterek yapılabilecek diğer çalışmalar değerlendirildi.