2021-2022 Güz Dönemi Tıp Fakültesi Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Duyurusu

2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu’nun 46. Maddesi Uyarınca, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemiz birimlerinde kısmi zamanlı olarak çalıştırmak üzere öğrenci alımı yapılacaktır.

Tıp Fakültesi için Kısmi zamanlı çalışma talebinde bulunan öğrencilerimiz başvurularını 4-8 Ekim 2021 tarihleri arasında bizzat öğrenciler tarafından, aşağıda yer alan evraklarla birlikte yapılacak olup, süre uzatılmayacaktır.

Eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru hakkında detaylı bilgi ekte yer almaktadır. Fakültemizde çalışmak isteyen öğrencilerimiz başvurularını ekte yer alan kısmi zamanlı çalışma başvuru formunu doldurup Tıp  Fakültesi A blok blok 3. katta bulunan öğrenci işleri birimine yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

SKS-duyurusu