Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrenci Memnuniyet Anketleri ve Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri Bilgilendirmesi

12.12.2022-27.12.2022 tarihleri arasında ‘Öğrenci Memnuniyet Anketleri (9 Adet)’, 19.12.2022- 02.01.2023 tarihleri arasında ‘Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme Anketleri’ her ders için ayrı olarak doldurulmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden “Anketler” kısmında değerlendirmelerinize açılmıştır. Anketlere katılım tamamıyla isteğe bağlı olup, cevaplar tamamen gizli olacaktır. Katılımın olabildiğince yüksek olması üniversitemizin gelişmesi ve daha iyiye gitmesi için önem arz etmektedir. Üniversitemizde yapılacak düzenlemelere katkıda bulunmak isteyen öğrencilerimiz anketler aracılığı ile bunu gerçekleştirebileceklerdir.