GENECELL Kulübü Ödüllü Logo Yarışması

Logo yarışması ile ilgili detaylar

Yarışmanın Amacı

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Genecell kulübünün özelliklerini yansıtan, yenilikçi ve özgün bir logo tasarlanması amaçlanmıştır.

Başvuru Koşulları

 1.    Yarışmaya Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bünyesinde öğrenim gören öğrenciler ve ilgili bölümden mezun öğrenciler başvurabilir.

2.    Bir kişi en fazla üç farklı tasarım ile başvurabilir.

3.    Tasarımlar vektörel çizim tabanlı programlardan birinde hazırlanmış çalışmalar halinde 300dpi CMYK renk formatında, PNG ve PDF olarak tasarlanmış haliyle ve yapılan çalışma ile ilgili logoyu anlatan A4 sayfasını geçmeyecek şekilde hazırlanacaktır. Ayrıca, kurumsal renklere sağdık kalınması gerekmektedir. Tasarıma ek olarak bir sayfayı geçmeyecek şekilde logo ile ilgili bir açıklama metni (ne ifade ettiği) ve “AD-SOYAD”, “UNVAN”, “İLETİŞİM BİLGİLERİ (e-posta/tel)” bulunmalıdır.

4.   Yarışmaya sunulan tasarımların özgün olup daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olması, diğer kurum ve kuruluş logolarını çağrıştırmaması gerekmektedir. Teslim edilen eserler Türk Patent Enstitüsü’nce daha önce korunmaya alınmamış olmalı, tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır. Seçici Kurul tarafından kopya veya çağrıştırıcı olduğu anlaşılan logolar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sunulan tasarımlar arasından seçilen eser ile ilgili Bölüm yönetiminin değişiklik/düzenleme isteme hakkı mevcuttur. Tasarımların ihtiyacı karşılamaması halinde hiçbir esere ödül vermeme hakkı bulunmaktadır.

 

Başvuruların Arş. Gör. Fırat Yavuz ÖZTÜRK’e e-posta yoluyla iletmesi gerekmektedir.