Öğrenci Dolaplarının Kullanımı Hakkında

Öğrenci dolaplarının kilitleri açılmıştır. 1,2 ve 3. Sınıflar, dolaplarda yazan numaralara göre, 3 kişilik olacak şekilde dolapları kullanacaktır.

1. Sınıflar kendileri için ayrılan, üzerinde 1 yazan dolaplara 3 kişilik gruplar halinde yerleşecektir.
  2. Sınıflar kendileri için ayrılan, üzerinde 2 yazan dolaplara 3 kişilik gruplar halinde yerleşecektir.
  3. Sınıflar kendileri için ayrılan, üzerinde 3 yazan dolaplara 3 kişilik gruplar halinde yerleşecektir.

Dolapların Etiketlenmesi ve Kitlenmesi Hususunda;

Dolabı kullanacak olan öğrencilerin isimleri, öğrenciler tarafından etiket kağıtlarına yazılarak dolapların üstüne yapıştırılacaktır. Dolapların üzerine herhangi bir şekilde yazı yazılmayacaktır.

Öğrenciler kendilerine ait olan dolapları asma kilitleri ile kitleyerek kullanacaklardır.