Mazeret sınavlarına (Final – Bütünleme) girecek öğrencilerin dikkatine

Covid-19 nedeniyle final ve bütünleme sınavlarına katılamayan öğrencilerimizin 07/02/2022 Pazartesi saat 17:00’a kadar mazeret dilekçelerini ve Covid-19’a yakalandıklarını gösteren raporu bölüm sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Ancak şehir dışında olan öğrencilerimiz ıslak imzalı taranmış dilekçelerini ve Covid-19 raporlarını merve.marttin@bilecik.edu.tr mail adresine gönderebilirler.

Benzer şekilde hava muhalefeti nedeniyle alınan ulaşım kısıtlaması kararlarına istinaden bütünleme sınavına girememiş öğrencilerin de ilgili kurumların kararlarını ve toplu taşıma belgelerini 7 Şubat 2022 Pazartesi saat 17:00’e kadar merve.marttin@bilecik.edu.tr adresine göndermeleri veya bölüm sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir.