2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Dönemi Staj Raporu Teslimi

STAJ RAPORU TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE,

Staj raporlarının ve ilgili evrakların en geç 2 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar kargo/posta yolu ile veya şahsen teslim edilmesi gerekmektedir. Kargo/posta ile gönderilen raporların gönderi makbuzu taranarak km_bb@bilecik.edu.tr mail adresine gönderilmelidir. Belirtilen tarihte ulaşmayan gönderiler daha sonra kabul edilmeyecektir. Kargo/postadan kaynaklanabilecek gecikmeleri dikkate alarak gönderilerinizi yapınız.

Gönderim Adresi: Ecem Müge ANDOĞLU
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi C Blok Mühendislik Fakültesi 2. Kat Kimya Mühendisliği Bölümü Oda No:243 Merkez/BİLECİK

Teslim edilecek evraklar
-Staj Raporu (Staj Kılavuzunda istenen içerik ve formata uygun şekilde yazılmış*, ciltletilmiş ve imzalatılmış şekilde)
-Ek 4b (Raporun kapaktan sonraki ilk sayfası olarak konulacaktır. İlgili yere fotoğraf yapıştırmayı unutmayınız.)
-Ek 3b** ve Ek 3c** (Staj Değerlendirme Formu ve Stajyer Değerlendirme Formu)
-Ek 3d** (Stajyer Öğrenci Devam Takip Çizelgesi)
-CD (Staj Raporunun hem word hem de pdf formatı olacak şekilde iki dosya bulunmalıdır)

*Ekler ve yazım formatı bölümümüz internet sitesinde yer alan staj kılavuzunda mevcuttur.

(link: http://w3.bilecik.edu.tr/kimyamuh/ogrenci/staj/)

**Ek 3b, Ek 3c ve Ek 3d fabrikadaki sorumlu tarafından imzalandıktan sonra yine sorumlu tarafından kapalı zarf içinde öğrenciye teslim edilmelidir.

NOT: Staj sonrasında mezun olacak öğrenciler için tarihler değişebilir. Bu durumdaki öğrencilerin staj komisyonu (Arş. Gör. Ecem Müge Andoğlu <muge.andoglu@bilecik.edu.tr> veya Arş. Gör. Gamze ÖZÇAKIR <gamze.ozcakir@bilecik.edu.tr>) ile iletişime geçmesi gerekmektedir.