2242-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Birincilik

Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümü 2020 yılı mezun öğrencimiz Gizem Sezer Tübitak Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından 25-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Enerji ve Çevre kategorisinde Araş. Gör. Duygu Kuru danışmanlığında “3-Boyutlu Gözenekli Bor Nitrür Köpüklerin Yüzey Aktif Madde Kullanılarak Üretimi ve Atık Su Arıtımında Kullanımı” başlıklı çalışmasıyla İstanbul-Asya Bölge Sergisi’nde Birincilik elde ederek 5000 TL para ödülü almaya hak kazanmıştır. Öğrencimiz aynı zamanda bu başarısıyla 9-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.