Öğrencilerimize Yönelik Olarak Düzenlenen Anketler Hakkında Duyuru

Öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen 3 adet anket ile ilgili detaylı bilgilendirme aşağıda yer almaktadır.

İlgili öğrencilerimize söz konusu anketleri duyurur, katılımlarını rica ederiz.

1- Bütün öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen ve öğrencilerimizin yükseköğretimdeki öğrenci yaşamlarından duydukları memnuniyet düzeyini ölçmek amacıyla hazırlanan kısa ankete 15 Eylül 2021 saat 23:59‘a kadar Öğrenci Bilgi Sistemindeki Memnuniyet Anketleri” menüsünden erişilebilecektir.

Bütün öğrencilerimize duyurulur.

2- 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde ders alan öğrencilerimiz için Ders ve Öğretim Elemanı Değerlendirme anketleri 05 Eylül 2021 saat 23:59‘a kadar öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Yaz okulunda ders alan öğrencilerimiz söz konusu anketlere Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinde her dersin altında bulunan bağlantıları tıklayarak erişebilirler.

3- 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Döneminde ders alan öğrencilerimiz için Yaz Dönemi Uzaktan Eğitimi Değerlendirme anketleri 10 Eylül 2021 saat 23:59‘a kadar öğrencilerimizin erişimine açılmıştır.

Yaz okulunda ders alan öğrencilerimiz söz konusu anketlere kendilerine gönderilecek olan bağlantıyı tıklayarak katılabileceklerdir.