Genç Ofis Teknofest Tanıtım Söyleşisi

11.11.2022 Cuma günü saat 11:00’de üniversitemiz merkez yerleşkesinde bulunan Genç Ofiste ESTÜ Sivil Havacılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tahir Hikmet KARAKOÇ, ESTÜ İnovasyon Fabrikası Teknik Destek Projesi Takım Lideri (Aselsan Genel Müdür Yrd (E)) Özcan KAHRAMANGİL, Anatolia AeroDesign Takım Lideri Mustafa AZER’in katılımıyla Teknofest’le ilgili tanıtım, girişimcilik kültürü ve inovasyon konularında aşağıda verilen kapsamda söyleşi düzenlenecektir.

Söyleşi Başlıkları
• Teknofest ve Uluslararası Tasarım ve Mühendislik Yarışmalarına Katılım Yolunda Öğrenciler İçin Ekip Kültürü ve
Liderlik (Mustafa AZER)
• Girişimciler için Proje Kültürünün Gelişimi ve Önemi (Prof. Dr. Tahir Hikmet KARAKOÇ)