Ziraat Mühendisliği Programı Bölüm Yerleştirme Duyurusu

Fakültemiz Ziraat Mühendisliği Programına kayıt yaptırıp güz ve bahar dönemlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılından itibaren eğitimlerine devam edecekleri bölümlere yerleştirilebilmeleri için 14 Temmuz 2022 ile 03 Ağustos 2022 tarihleri arasında Ziraat Müdendisliği Programı Bölüm Yerleştirme Dilekçe Örneği doldurup ıslak imzalı olarak Fakültemizin elektronik ve fiziki adreslerine göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihler dışında yapılacak başvurular ile ıslak imzası olmayan eksik bilgi olan dilekçeler kesinlikle değerlendirmeye  alınmayacaktır. Öğrencilerimiz dilekçede belirtikleri bilgilerin doğruluğundan bizzat sorumludurlar aksi durumda disiplin hükümleri uygulanacaktır. Dilekçede mutlaka Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma ve Tarla Bitkileri Bölümleri yer alacak şekilde 3 tercih yapılmalıdır.

Ziraat Mühendisliği Programı İkinci Sınıf Bölüm Yerleştirme