Fakültemiz tarafından “Milli Tohumculuğa Bir Bakış” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından “Milli Tohumculuğa Bir Bakış” konulu seminer 03.06.2021 tarihinde çevrimiçi toplantı biçiminde düzenlenmiştir. Davetli konuşmacı, Ekonomik İşbirliği Ülkeleri Tohumcular Birliği Genel Sekreteri Sayın Dr. Ali ÜSTÜN’ün, değerli bilgilerini ve tecrübelerini aktardığı sunuma, Ülkemizin çeşitli Ziraat Fakültelerinden ve Fakültemizden kıymetli öğretim üyeleri ve değerli öğrencilerimiz katılmışlardır. Sunumda ve ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde, tohumculuğun Ülkemizde ve Dünyada durumu, bu konuda yapılan çalışmalar, daha fazla gelişim sağlayabilmemiz için yapılması gerekenler, GDO’ lu ürünlerin değerlendirilmesi vb. konularda bilgiler verilmiştir.