Growtech Fuarı Gezisi

Fakültemiz öğrencileri Koruma Tarım’ın katkılarıyla Growtech Fuarını 30.11.2019 tarihinde ziyaret etmişlerdir. Growtech, 30’u aşkın ülkeden 850’den fazla lider firma ve marka ile birlikte 130 ülkeden 90 binin üzerinde sektör profesyonelini ağırlamıştır. Antalya’da gerçekleştirilen fuar, Sera ve Teknolojileri, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Bitki Besleme ve Koruma, Biyolojik Mücadele, Tarımsal Makine ve Ekipmanları’nın her alanında öncü firmaların katılımları ile profesyonellerin buluşma noktası haline gelmiştir. Öğrencilerimiz aynı zamanda Antalya ilinde Expo Center 2016 alanı ile ilin öne çıkan merkezlerini ziyaret etmişlerdir. Antalya’da düzenlenen fuar ve il gezimize yönelik katkılarından dolayı Koruma Tarıma teşekkür ederiz.