Ders Dışı Etkinlik Duyurusu

Ders Dışı Etkinlik Tespit Komisyonu tarafından aşağıda belirtilen programların Ders Dışı Etkinlikler kapsamında değerlendirilmesine karar verilmiştir.

Aşağıdaki her bir etkinlik için etkinliğe katılan öğrencilere120 dakika etkinlik tanımlanacaktır.

Her etkinliğe 25 kişi katılacak olup etkinliğe katılmak isteyen öğrencilerin Osmaneli Belediyesinden Süleyman Beyi (0 532 4523616) telefonla arayarak veya whatsapp üzerinden rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.

Dersi seçen öğrencilerinizden etkinliklere katılmak isteyenler için duyuru yapmanız hususu bilgilerinize sunulur.

Ders Dışı Etkinlik Dersini alan öğrencilerin katılımıyla, 2018-2019 Eğitim -Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının 3., 7. ve 11. haftalarında genel ders yapılacaktır. Bu dersin sonunda katılım sağlayan öğrencilerin sisteminde 60 dakika olarak etkinlik tanımlanacaktır. Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileri için belirlenen ders saati Çarşamba günü 17.00-19.00 arasındadır.

Bu kapsamda yapılacak olan ilk ders 27.02.2019 Çarşamba günü Saat 17.00’ de D2.206 No’ lu derslikte yapılacaktır. İlgili öğrencilere duyurulur.