Fakültemiz İlk Mezunlarını Verdi

2013 yılında eğitim-öğretime başlayan Fakültemiz Tarla Bitkileri Bölümü, Üniversitemiz Stadında gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle 2017 yılında ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet törenine Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Bilecik Belediye Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, İl Protokolü, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Rektör Prof. Dr. İbrahim TAŞ mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgeleri verilirken, dereceye giren Fakülte 1. si Hüseyin Fatih KÖRKÜ’ ye , Fakülte 2. Mustafa SAĞLAM’ a ve Fakülte 3. Şeyhmus AYAN’ a Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Cihan DARCAN ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Raif ZİLELİ tarafından plaket verildi. Öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.