İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Kesin Kayıt Listesi

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

 

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı kesin kayıt listesi aşağıda yayımlanmıştır.

  • Kesin kayıt için her birinize ayrı ayrı telefonla ulaştık ve varsa sorularınızı cevaplandırdık. Hepinizi bir kez daha tebrik ederiz.
  • İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık ve Zorunlu Arapça Hazırlık öğrencilerinin 19–23 Eylül 2022 tarihleri arasında boş kayıt yapması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 
  • Güncellenen Akademik Takvim ile birlikte Seviye Belirleme Sınavınız 26 Eylül 2022 Saat 10:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılacaktır.
  • İngilizce bilgi seviyeniz ne olursa olsun Seviye Belirleme Sınavına katılmak zorunludur (telefonda en sık sorulan sorulardan biri de buydu. Hiç İngilizce bilmiyorum. Seviyem belli, sınava girmesem olur mu? Cevap: Seviye Belirleme Sınavı’na kesinlikle girmeniz gerekmektedir).
  • 26 Eylül 2022 Saat 10:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu’nda yapılacak Seviye Belirleme Sınavı sonrasında, tüm öğrencilerimiz İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı İşleyişi ile ilgili detaylı olarak bilgilendirilecektir (Yabancı Diller Yüksekokulu’nda tam olarak ne yapacağız? Derslerin işlenişi, sınavlar, devam zorunluluğu, kur, ölçme değerlendirme süreçleri, yarışmalar, geziler, toplantılar vb.).
  • Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı’na bu yıl aynı zamanda Lisansüstü Öğrencilerimizi de kabul ettik. Lisansüstü öğrenim görecek öğrencilerimiz, kayıt yaptırmış oldukları lisansüstü programla ilgili her türlü işlemleri bağlı bulundukları enstitüden takip edeceklerdir. Bu konuda sorumluluk öğrencilerimize aittir. 

 

Tüm kayıt süreçleri ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ya da aklınıza takılan her hangi bir soru varsa Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Sayın Ersoy Gürsoy’u arayabilir ya da bize eposta yoluyla ulaşabilirsiniz.

Yabancı Diller Yüksekokul Sekreteri Ersoy Gürsoy 0 228 214 2403

Eposta Adresimiz: yabancidiller@bilecik.edu.tr

2022 Kesin Kayıt Listesi