Seviye Tespit Sınavı – Güncel

24 EYLÜL 2021

İBH SEVİYE TESPİT SINAVI DUYURUSU

24 EYLÜL CUMA SAAT 10:00’da yapılacak olan Yabancı Diller Yüksekokulu İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Programı Seviye Tespit Sınavı Çevrimiçi (Online) olarak gerçekleştirilecektir.

ÖNEMLİ

Bu sınav bir sene boyunca alacağınız hazırlık eğitiminin ilk aşamasıdır. Doğru seviyede, ihtiyacınız olan eğitimi alabilmeniz için sınavda sadece bildiklerinizi yapmanız gerekmektedir. Lütfen yanlış yapma veya boş bırakma endişesiyle hareket etmeyiniz.

Sınava aşağıda verilen bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sisteme girmekte sorun yaşayan öğrenciler e-posta ya da telefon yoluyla bilgi alabilirler.

Kullanıcı Adınız, isminiz ve soyadınızla düzenlenmiştir. İsminiz ve soyadınız arasında nokta kullanılmıştır: isim.soyad (isim ve soyadınız küçük harfle ve Türkçe karakter kullanmadan yazılması gerekmektedir. Ayrıca isminiz birden fazlaysa ilk isminizi kullanmanız gerekmektedir)

Örnek: Şevval Nur Yılmaz= sevval.yilmaz

Şifreniz soyadınız (ilk harfi büyük) nokta işareti ve 123 rakamlarından oluşmaktadır: Soyad.123 (Türkçe karakter kullanılmamalıdır.)
Örnek: İbrahim Yılmaz= Yilmaz.123

Sisteme girişle ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Çevrimiçi sınav girişi

e-posta: yabancidiller@bilecik.edu.tr