Uzaktan Eğitim Webinar Etkinliği

İçinde bulunduğumuz zorlu süreci en verimli şekilde geçirebilmek için yüksekokulumuz öğretim elemanları Oxford University Press’in katkısıyla hazırlanan çevrimiçi seminere katıldı. 16.02.2021 günü 10:00-13:00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte Tyler Scharf tarafından “Teaching Speaking Skills Online”, “Teaching Writing Skills Online” ve “Using Technological Tools in Online Lessons” konuları interaktif bir şekilde işlendi. Seminerde online derslerde konuşma ve yazma becerilerinin geliştirilmesi ve interaktif bir şekilde nasıl pratik yapılacağı üzerinde duruldu. Ayrıca yine online derslerde kullanılabilecek teknolojik araçlar uygulamalı olarak gösterildi. Oxford University Press’e ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.